Voorstellingen

Blackbird (in voorbereiding)
Una en Ray voelen zich tot elkaar aangetrokken. Ze hebben een seksuele relatie. 
In het geheim. Hij is veertig, zij is twaalf. Als hun samenzijn ontdekt wordt moet Ray een jarenlange straf uitzitten. Als Una hem vijftien jaar na zijn arrestatie opzoekt vlammen oude gevoelens op. Pijn en onderdrukte verlangens komen in alle hevigheid naar boven.
Dit stuk uit 2005 is over de hele wereld gespeeld. Het geeft een beeld van verwarrende puberliefde, onnozelheid, macht en onmacht. Er wordt gespeeld met vuur. Een stuk dat dwingt tot stellingname. Meer over Blackbird.

 

Nieuwkomers (kaartverkoop geopend)
Een voorstelling over mensen die ergens nieuw komen. Een nieuw land. Een nieuwe plek. Een nieuw thuis. Over je welkom voelen, of juist niet. Over de leuke en minder leuke kanten van het onbekende. Over begrip en onbegrip, over tegenstellingen en overeenkomsten.
‘Nieuwkomers’ is een muzikale voorstelling, actueel, dynamisch, intiem, interactief en verfrissend. Soms ernstig en gelukkig ook om te lachen. Gespeeld door drie acteurs uit verschillende windstreken met ieder een verschillende nationaliteit of achtergrond. Met verhalen, discussies en een paar echte feiten. Meer over Nieuwkomers.