Opgeruimd

Twee broers en een zus ontmoeten elkaar in de woning van hun overleden vader. De meubels zijn al opgehaald en de laatste spullen worden uitgezocht, maar wat moeten ze met de beloftes die hun vader heeft gedaan over de verkoop van het huis? Nemen zij beslissingen 'in de geest van vader' of bepalen ze zelf wat ze met de erfenis doen?

Op vlotte toon gespeeld familiedrama (Ugenda, Nora van Dam)
Greppel heeft de juiste toon getroffen in woordkeuze en regie (Ugenda, Nora van Dam)
Lees hier de gehele recensie op Ugenda >>

Regie Margreet Blanken Tekst Rik Luijmes Decor Ellen Klever Edward Ronald Armbrust Loes Antoinette Thoonen Karel Rik Luijmes Productie Inge Janssen Trailer Gerd Kuijpers (film) en Joep Everts (muziek) Fotografie Dennis Vloedmans Met dank aan Monuta, Begraafplaats Rustoord Nijmegen, Marianne Verschure, Peer Wittenbols, Marjan van Veldhoven-Giel, Sabine van Boven, Annigje de Winter, het Prins Bernard Cultuurfonds en alle donateurs.


Ronald Armbrust

Speelde onder andere bij
Teneeter, Kwatta en in de film Zwartboek.


Margreet Blanken
Speelde jarenlang bij Toneelgroep Theater, is bekend van Medisch Centrum West en is momenteel te zien in de serie dokter Tinus.


Rik Luijmes
Speelde onder andere bij
Theaterbedrijf Oriënt, Greppel
en De Plaats.


Ellen Klever
Deed de vormgeving bij o.a.
Leonard Frank, Wannie de Wijn, José Hussaarts. Vorig jaar deed ze de vormgeving van Manshold (geselecteerd voor Nederlands Theaterfestival).


Antoinette Thoonen
Speelde in voorstellingen van Spaanse Peper, de Plaats en Theatergroep Pit.