Afslag Fluisterveld

HERMAN: Mensen denken: grond is grond. Maar dat is niet zo. Mensen willen de aarde niet meer kennen. Ze lopen elke dag voorbij aan het wonder van de groei. De zoete geur van rotting en van vocht. De kruimelige klei op het einde van een warme dag. De stilte van de komende nacht

Twee mensen wonen te midden van ongerepte natuur. Als aangekondigd wordt dat vlak langs hun huis een nieuwe weg komt verandert hun leven. Wat gebeurt er met de koe en de schuren. Welke overlevingsdriften worden wakker gemaakt. Een voorstelling over de ongemakkelijke veranderingen die ons leven binnendringen.

Tekst en regie Rik Luijmes Acteurs Jeroen van den Berg en Margreet Blanken Productie Marianne Verschure Decor Jan van Hoof Kostuums Dago Oolthuis Klankbijdrage Joep Everts Fotografie Colin Wilson Grafische vormgeving Marjan van Strien, Kontekst grafische vormgeving.

Hartelijk dank aan:
Vrienden van Greppel, Buitengast: familie Kroes Persingen, 100% Winterswijk: Betty Wassink, SLAK, Stichting Bathmen Promotie: Hanny en Géke, Familie van Schooten, Festival De Oversteek: Bas Broeders, Houvast Makelaars, Landgoed Doornik: Jeen Cnossen, Luilekkerlent: William en Maayke, KCG: Elsbeth Rozenboom, SAT: Rob Hoozemans, Charlotte Verschure, Crux Creaties: Peter Berkhout.