Nieuwkomers

Een voorstelling over mensen die ergens nieuw komen. Een nieuw land. Een nieuwe plek. Een nieuw thuis. Over je welkom voelen, of juist niet. Over de leuke en minder leuke kanten van het onbekende. Over begrip en onbegrip, over tegenstellingen en overeenkomsten.

‘Nieuwkomers’ is een muzikale voorstelling, actueel, dynamisch, intiem, interactief en verfrissend. Soms ernstig en gelukkig ook om te lachen. Gespeeld door drie acteurs uit verschillende windstreken met ieder een verschillende nationaliteit of achtergrond. Met verhalen, discussies en een paar echte feiten.
 

Regie en tekst Rik Luijmes Spel Ronald Armbrust, Ayesha de Groot en Effie Cardna Muziek Joost Brouwer Vormgevingsadvies Mieke Wolters Kostuums Femke Ratering Productie Cindy Meurs Zakelijke leiding en Marketing P22 (Lex Kwee, Jeanet Hacquebord) Educatie Ilse Peeman (stagiaire) Fotografie Dennis Vloedmans Trailer Maarten van Vliet Website en Grafische vormgeving Studio HollandVorm Met dank aan Pieter van de Waterbeemd, Albert Hoex, Carolien Hamer en Mouhamad Shukre.

‘Nieuwkomers’ is een voorstelling voor bovenbouwers van middelbare scholen, roc’s, theaters en voor iedereen vanaf 16 jaar. CJP-houder of student? Vul dan voor € 5,00 korting de vouchercode in (codes zijn: CJPkorting of studentenkorting)

Tickets

 

 
Nieuwkomers is nog te zien op

Vrijdag18 mei20.15 uurGreppeltheater, Nijmegen
Zondag20 mei15.00 uurGreppeltheater, Nijmegen
Zaterdag26 mei20.15 uurGreppeltheater, Nijmegen
Zondag27 mei15.00 uurGreppeltheater, Nijmegen

Met dank aan: